Çorumda vatandaşlar döviz bürolarına akın etti

Çorumda vatandaşlar döviz bürolarına akın etti

Çorum’da vatandaşlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, serbest piyasalarda dolar kurunun 6 TL’nin üzerine çıkması nedeniyle yaptığı çağrı üzerine ellerindeki dövizleri bozdurmak için seferber oldu

ABD ile yaşanan kriz sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yastık altındaki dolar ve altınların bozdurulup ekonomiye kazandırmalarını istemesi üzerine vatandaşlar döviz bürolarına akın etti. ABD’ye sert tepki gösteren vatandaşlar dövizlerini Türk lirasına çevirdi.Osman Gündoğan adlı bir vatandaş, Amerika’nın gözünün önüne bakmasını isteyerek, “Biz Osmanlı torunlarıyız. Gözünün önüne bak. Kapının önüne tanklar inecek. Yapmayın bunu yapmayın. Nedir bu ne. Allah yardım etsin. Allah yardımcımız olsun. Tehlikedeyiz. Amerika kendine gel kendine” diye tepkisini dile getirdi.

ÇORUM/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN