Dolar Bozdurana Bayram Tıraşı Ücretsiz

Dolar Bozdurana Bayram Tıraşı Ücretsiz

Çorum’un Sungurlu ilçesinde berber esnaflarından Hüsnü Güngör Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısı üzerine döviz bozdurma kampanyasına destek verdi

Güngör, bin dolar bozdurup makbuzunu gösterenlere bayram tıraşını ücretsiz yapacak.Sungurlu’da berber Hüsnü Güngör, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine başlatılan döviz bozdurma kampanyasına destek olmak amacıyla bin dolar bozdurup makbuzunu gösteren vatandaşların bayram tıraşını ücretsiz yapacak.Güngör, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yastık altındaki döviz ve altınları bozdurup Türk Lirası’na çevrilmesi çağrısı üzerine kendisinin de bir kampanya başlattığını söyledi.Günün birlik ve beraberlik içerisinde ülkeye ve ekonomiye sahip çıkma günü olduğunu anlatan Güngör, "Dolar bozdurma kampanyasını teşvik etmek için başlattık. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine bin dolar bozdurup makbuzunu getiren vatandaşlarımızın bayram tıraşını ücretsiz yapacağız. Amacımız, ülkemize sahip çıkmak." dedi.

ÇORUM/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN