Fatih Erbakan, babasını anlattı

Fatih Erbakan, babasını anlattı

Erbakan’ı anma programına katılmak, ziyaretler ve açılışlara bulunmak üzere Çorum’un Sungurlu İlçesi’ne gelen Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr

Muhammed Ali Fatih Erbakan babasını anlattı.

Merhum Başbakanlardan Necmettin Erbakan vefatının 7. seneyi devriyesi kapsamında Erbakan Vakfı Sungurlu İlçe Temsilciliği tarafından ‘Konuştuğunu Yapan Erbakan’ adlı program düzenlendi.Erbakan Vakfı Genel Başkanı Muhammet Ali Fatih Erbakan, “Necmettin Hocamız, haritası İslam olan bir şahsiyet olduğu için hayatı boyunca İslam alemine rehberlik etti. Adeta manevi bir radar gibi İslam alemine ve milli görüşçülere yol gösterdi. Hangi yoldan gidileceğini ilişkin rehberlik etti” dedi.Necmettin Erbakan’nın mazlumların ve ezilenlerin umudu olduğunu dile getiren Fatih Erbakan “Hocamız zalimleri ve Siyonistleri titreten Erbakan’dı. O Mücahit Erbakan’dı. Onun yolu peygamberlerin yoluydu. Milli görüş peygamberlerin görüşüdür, bizim davamız İbrahim Efendimizin davasıdır’ diyordu.” diye konuştu.Vakfın Genel Başkanı Dr. Muhammed Ali Fatih Erbakan’ın katılımıyla Özel İdare Konferans Salonu’nda gerçekleşen programa, Genel Başkan Yardımcısı Mücahit Çelik, Bölge Sorumlusu İbrahim Çelik, İl Başkanı Yukup Taş, İlçe Başkanı Hasan Zehir, Ak Parti İlçe Başkanı İlyas Özkan, il genel meclisi üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ÇORUM/İHA


(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN