İhbara gelen polise büyük sürpriz

İhbara gelen polise büyük sürpriz

Çorum’un Sungurlu ilçesinde okulda kavga ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekipleri, pasta sürprizi ile karşılaşınca şaşkına döndü

Sungurlu Özel Sağlık Koleji, Türk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıldönümünü kutlamak için pasta yaptırdıktan sonra 155 Polis İmdat Hattı’nı arayarak, “Okulda kavga var ve oldukça büyük hemen gelin” diye ihbarda bulundular.Polisler şaşkınlıklarını gizleyemediİhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, okulda kavga yerine öğrencilerin hazırladıkları kutlama pastasını görünce şaşkınlıklarını gizleyemediler. Oldukça güzel bir sürprizle karşılaştıklarını söyleyen polis memurları, okul yönetimine ve öğrencilere teşekkür etti.Okul Müdürü Emrah Kara, polislere sürpriz yapmak istediklerini belirterek, "Devletimiz zor bir süreçten geçiyor. Devletimizin ve güvenlik güçlerimizin her zaman yanında olduğumuzu belirtmek amacıyla bu sürprizi yapmak istedik. Asılsız ihbarda bulunarak büyük bir kavga çıktığını söyledik. Onlar da hemen geldi. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz" dedi.

ÇORUM/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN