İtfaiyeden inek kurtarma operasyonu

İtfaiyeden inek kurtarma operasyonu

Çorum’un Osmancık ilçesinde otlatılmak için götürüldüğü baraj gölü sahasında bataklığa saplanan gebe inek, itfaiye ekiplerinin yoğun çabası ile kurtarıldı

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı İnal köyünde hayvancılıkla uğraşan Yaşar Demir, ineklerini otlatmak için dere Kargı HES baraj gölü sahasına götürdü. Ancak bir müddet sonra ineklerden biri dere yatağındaki bataklığa saplandı.O sırada İstanbul’a gittiği öğrenilen ve yol kenarında mola vermek için duran bir sürücü, gövdesinin tamamına yakını bataklığa saplanan ineği fark etti. 110 İtfaiye ekiplerini arayan sürücü olayı anlatarak itfaiye ekiplerinden yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine giden Osmancık Belediyesi İtfaiye ekipleri çamura saplanan gebe ineği kurtarmak için çalışma başlattı. Uzun uğraşlara rağmen bir türlü ineği bulunduğu yerden çıkaramayan itfaiye ekipleri daha sonra bölgede bulunan HES inşaatına giderek kepçeyi istedi. İtfaiye ekipleri ve baraj inşaatındaki işçiler bataklığa saplanan ineği kepçe yardımı ile bulunduğu yerden kurtardı.Hayvanın sahibi Yaşar Demir, itfaiye ekipleri ve HES çalışanlarına teşekkür etti.

ÇORUM/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN