Bergüzar setlerden uzak kalacak

Bergüzar setlerden 
uzak kalacak

Karadayı'nın bitmesiyle tatile giren Bergüzar Korel, verdiği bir röportajda bu yıl ekranlarda görünmeyeceğini söyledi. Korel, "bu yıl sadece anne olmak istiyorum" dedi.

Karadayı'nın Feride'si Bergüzar Korel, Marie Claire'e verdiği röportajda "bu yıl sadece anne olmak istiyorum" dedi.

Karadayı'nın çekimleri sırasında hem fiziksel hem zihinsel olarak oldukça yorulduğunu söyleyen Korel, "Her yaz 15 günlük bir tatil planımız oluyor. Yazın sinema filmi tekliflerini o yüzden kabul etmeyeceğim. Ben ömrüm boyunca çalışacağım ama oğlum her zaman 5 yaşında olmayacak, onunla zaman geçirmek istiyorum" dedi ve sözlerini şöyle sürdürdü:

"Tatil planımız dahilindeki zamanda, büyük konuşmayayım ama dünyanın en iyi projesi olsa gitmem!"

Eşi Halit Ergenç'le aynı işi yapmasının birbirlerine olan anlayışlarını artırdığını anlatan Korel, "Geçen yıl Halit çalışmıyordu, Ali ile daha fazla vakit geçiriyordu. Bu yıl ben nöbeti ondan devralacağım. Evlilik benim hayatımı kolaylaştırdı çünkü paylaşmayı biliyoruz" diyerek eşi ile olan uyumunu ifade etti.

Sosyal medyada aile hayatından fotoğrafları çok fazla paylaşmayan Korel, bu tercihini şu sözlerle açıkladı:

"Instagram benim için yaşadığım her anı istisnasız paylaştığım bir alandan çok benim gözümden hayatın nasıl göründüğünü göstermek istediğim bir yer. Özelimde olan bazı şeyleri çok fazla sosyal medya alanında paylaşmayı tercih etmiyorum" 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN