Fikret Orman: Sırada forvet transferi var

Fikret Orman: Sırada forvet transferi var

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile siyah-beyazlı takımın yeni transferi Rhodolfo ile Vodafone Arena'da bir araya geldi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile siyah-beyazlı takımın yeni transferi Rhodolfo ile Vodafone Arena'da bir araya geldi. Haftaiçi mesaisinin büyük bir bölümünün Vodafone Arena'da harcadığını dile getiren Orman, transfer çalışmaları hakkında da bilgiler verdi.

Rhodolfo'nun iyi bir transfer olduğunu ifade eden Orman, "Ben statta çalışıyorum ve bu sebeple yeni transferlerimiz stadımıza geliyor. Rhodolfo çok kaliteli, iyi bir insan, yüzünden de anlıyorsunuz" dedi.

Rhodolfo'nun ardından forvet bölgesine de bir transfer yapacaklarını dile getiren Orman, "Bundan sonra bir forvet transferimiz var, Tolgay'ın sakatlanması şansızlık, Veli'nin de durumu henüz belli değil ve belki o bölgeye de bir ihtiyacımız olabilir. Daha sonra da transferi kapatacağız, 1 aylık bir süre var." şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN