Cüneyt Tanman: Arda'yı kim istemez

Cüneyt Tanman:
 Arda'yı kim istemez

Galatasaray yöneticisi Cüneyt Tanman, Arda Turan'ın Barcelona'ya transfer olduktan sonra Ocak ayına kadar sarı kırmızılı kulüpte kiralık oynayacağı iddiasını yanıtladı.

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Tanman, sarı kırmızılı takımın Avusturya kampında basın mensuplarıyla sohbet toplantısı gerçekleştirip, transfer çalışmaları hakkında önemli ipuçları verdi.

"Ocak ayına kadar Galatasaray'da..."

Atletico Madrid'den Barcelona'ya gitmesi beklenen Arda Turan'ın Ocak ayına kadar Galatasaray'da kiralık olarak forma giyeceği iddiasını yanıtlayan Tanman, "Arda'yı kim istemez. Keşke gelse bir sezon Galatasaray'da oynasa. Ama gerçekçi olalım; 6 aylık bir transfer çok gerçekçi gözükmüyor. Biz ciddi bir takımız. Bir sürü önemli oyuncumuz var. 6 aylığına bir oyuncuyu alıp oynatmak, öncelikle onlara saygısızlık olur" dedi.

"Bruma için iki takımla görüşüyoruz"

Takımdan ayrılması gündemde olan Bruma'nın durumuna açıklık getiren Tanman, "Sporting Lizbon ile Real Sociedad, Bruma'yı satın alma opsiyonuyla kiralamak istiyor. Transfer gerçekleşebilir ama Sporting Lizbon'un önceki sözleşmeden dolayı önceliği var" ifadelerini kullandı.

"Çok oyuncu almak istikrarsızlık"

Fenerbahçe'nin yaptığı önemli transferlerin hatırlatılması üzerine Tanman, "Bizi ilgilendiren bir durum değil. Geçen sezonlarda çok transfer, karşılaştığımız bir konu. Çok oyuncu alıp vermek istikrarsızlığı da beraberinde getiriyor" şeklinde konuştu.

"Ronaldo ve Messi..."

Tanman, "Podolski'den daha iyi bir transfer gelecek mi?" şeklindeki bir soru üzerine "Sneijder ve Podolski'den daha iyisi var mı? Onların üstü Ronaldo ve Messi" dedi.

"Dzeamili gidebilir"

İsviçreli Blerim Dzemaili'nin takımdan ayrılabileceğini belirten sarı-kırmızılı kulübün yöneticisi, kalması durumunda farklı bir Dzemaili izleyebileceklerini sözlerine ekledi.
Cüneyt Tanman, Schalke 04'ün Hollandalı golcüsü Huntelaar ile ilgilendiklerini doğrularken, bu oyuncunun fiyatının çok yüksek olduğunu ve makul seviyelere çekilmesi gerektiğini söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN