20 metrelik vinç üzerinde sıcak havaya ilginç çözüm

20 metrelik vinç üzerinde sıcak havaya ilginç çözüm

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde sıcak havada MOBESE kameralarının bakımını yapan ekipler, kendilerine has çözümleri ile dikkat çekti

Sepetli vinç ile 20 metre yükseğe çıkan ekipler sepete taktıkları plaj şemsiyesi ile güneşten korunup işlerini yapmaya çalışıyor.Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde Mimar Sinan Caddesi ile Çaybaşı Caddesi’nin kesiştiği yerde yer alan MOBESE kamaralarının bakımını yapan ekipler görenleri şaşırtıyor. Sepetli vinç yardımı ile yaklaşık 20 metre yükseğe çıkan MOBESE bakım ekibi, sıcak havanın altında çalışmalarına devam ediyor. Güneşten korunmaya çalışan ekipler, yaklaşık 20 metre yüksekte güneşten korunmak için büyük şemsiye açarak, çözüm bulmaya çalışıyor. Şemsiyenin gölgesinde MOBESE kameralarının bakımını yapan ekip, sıcak havaya bulduğu çözüm ile ilgi odağı oldu. Bazı vatandaşlar çalışanları cep telefonlarına kaydetti.

DENİZLİ/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN