Başkan Özbaş, kursiyerlerin çaldığı parçalara eşlik etti

Başkan Özbaş, kursiyerlerin çaldığı parçalara eşlik etti

Denizli Sarayköy Belediyesi Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Genlik Merkezinde açılan müzik kursunu ziyaret ederek öğrencilerin keman, piyano, bağlama, gitar, ud ve şan ile çaldığı şarkılara eşlik etti

Sarayköy Belediyesi Gençlik Merkezi’nde açılan Müzik Kulübü’nde verilen keman, piyano, bağlama, gitar, ud ve şan dersleriyle ilçe sanat nabzının attığı yer haline geldi. Geçen yıldan bu yana devam eden müzik kursunu ziyaret eden Başkan Özbaş, kursiyerlerin enstrümanlarıyla çaldığı türkülere eşlik etti. Yaş sınırı konulmadan her yaş grubundaki vatandaşa hitap eden müzik kulübünü ziyaret eden Özbaş, sanatın toplumdaki önemine dikkat çekti. Başkan Özbaş, “Kursiyerlerimizin enstrümanlarındaki hakimiyeti bizleri gururlandırdı. Geçen yıl hayata geçirdiğimiz Müzik Kulübümüzde 7’den 70’e tüm vatandaşlarımız yararlanıyor. Keman, piyano, bağlama, gitar, ud ve şan derslerinin verildiği kurslarımızda kursiyerlerimizde büyük bir ilerleme görüyorum. Bu da bizi mutlu ediyor. Kimisi hayallerinin enstrümanını çalma fırsatı bulurken kimisi de boş zamanını sanat ile değerlendiriyor. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir’ sözlerinden yola çıkarak bizde ilçemizi sanat ve kültür ile iç içe olması için projelerimizi geliştirerek arttıracağız” dedi.

DENİZLİ/İHA


(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN