Başkan Subaşıoğlu’ndan çocuklara anlamlı hediye

Başkan Subaşıoğlu’ndan çocuklara anlamlı hediye

Denizli Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Merkezefendi Belediyesi Satranç Eğitim Merkezi’ne ziyaret gerçekleştirerek, çocuklara satranç takımı hediye etti

Merkezefendi Belediyesi’nin ilçedeki çocuklar adına önemli bir hamlesi olan satranç kursunun yaz eğitimleri sona erdi. 6-15 yaş grubundan 150 öğrencinin ücretsiz satranç eğitimi aldığı, çocukların hayal kurma gücünü geliştirmesinin, planlı hareket etmesinin, çabuk düşünebilmesinin hedeflendiği satranç kursuna, Başkan Subaşıoğlu bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Başkan Subaşıoğlu, kursiyer çocuklara satranç takımı hediye etti, onlarla fotoğraf çekildi.Merkezefendi Belediyesi tarafından Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde verilen kurslar kış döneminde de verilecek.

DENİZLİ/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN