Büyükşehir ve turizmcilerle bir araya geldi

Büyükşehir ve turizmcilerle bir araya geldi

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (DENTUROD) üyeleri ile bir araya geldi

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, DENTUROB Başkanı Gazi Murat Şen ve yönetim kurulu üyeleri buluşarak, yeni dönemde yapılacak projeleri konuştu. Turizme büyük önem verdiklerini ifade eden Başkan Zolan, alternatif turizm anlamında Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, Denizli Kayak Merkezi gibi büyük yatırımlara imza attıklarını ifade etti. Denizli’nin tanıtımı için yurt içi ve yurt dışı turizm fuarlarına destek verdiklerini kaydeden Başkan Zolan, yine destekledikleri Termal İyi Gelir projesinin de milyonlara ulaştığını kaydetti.Yaptıkları çalışmalarla Denizli’nin turizmde en büyük sorunu olan günü birlik turlar yerine konaklamalı ziyaretleri artırmak istediklerine işaret eden Başkan Zolan, " Denizlimizin yıl boyunca turizm yapılabilen bir şehir olduğunu anlatmaya devam edeceğiz. Kentimizi her alanda bir adım daha ileri götürmek için birlik ve beraberlik içinde gece gündüz çalışacağız" diye konuştu.Denizli’nin turizm potansiyelinin çok üst seviyede olduğunu kaydeden Şen, Büyükşehir Belediyesinin turizm alanında gerek fiziki yatırımları gerekse tanıtım çalışmaları ile Denizlili turizmcilerin yüzünü güldürdüğünü, kentin turizmde alacağı payın daha da artması için Büyükşehir Belediyesi ile el ele çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

DENİZLİ/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN