Çivril’de Devlet Hastanesi’ne “Anne Dostu Hastane” tescili verildi

Çivril’de Devlet Hastanesi’ne “Anne Dostu Hastane” tescili verildi

Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü tarafından Çivril Şehit Hilmi Öz Devlet Hastanesi, “Anne Dostu Hastane” tescili almaya hak kazandı

Denizli’deki kamu hastaneleri sağlık alanındaki hizmet ve başarılarıyla Türkiye geneli dikkat çekmeye devam ediyor. Geçen yıl “Anne Dostu Hastane” tescili alan Acıpayam Devlet Hastanesi’nin ardından şimdi de Çivril Şehit Hilmi Öz Devlet Hastanesi, Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü’nden görevlendirilen ekibin yerinde değerlendirmesi sonucu “Anne Dostu Hastane” tescili almaya hak kazandı. Türkiye’de bu unvanı hak eden ilk 50 hastane arasına girdi, Denizli’de de ikinci hastane oldu ve büyük bir başarıya imza attı. Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü Kadın ve Üreme Sağlığı Daire Başkanlığınca yürütülen, "Anne Dostu Hastane Programı" kapsamında Çivril Şehit Hilmi Öz Devlet Hastanesi’nde anne ve anne adayları için tek kişilik doğum üniteleri ile uygun bir refakatçi ile kendilerini rahat, ev ortamında hissedebilmeleri, hareket özgürlüğü sağlayabilmelerine yönelik alanlar oluşturuldu.

DENİZLİ/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN