Denizli Güreş Eğitim Merkezi yeni sporcularını belirleyecek

Denizli Güreş Eğitim Merkezi yeni sporcularını belirleyecek

Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Güreş Eğitim Merkezlerine, 2018-2019 eğitim öğretim döneminde seçilecek öğrenciler Denizli taraması gerçekleştirildi

40 sporcu ikinci etaba katılmak üzere Afyonkarahisar’da gitmeye hak kazandı.

16-17 Nisan tarihlerinde Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonunda gerçekleştirilen taramalara 110 sporcu katıldı. Seçmeler sonunda sıkletlerinde ilk dörde girmeyi başaran 40 sporcu Afyonkarahisar’da düzenlenecek ikinci etap taramalarına katılma hakkı elde etti. Yetenekli sporcuların keşfedilip Güreş Eğitim Merkezlerine kazandırılması için gerçekleştirilen ve tüm Denizli’yi kapsayan seçme programı 9 Nisan tarihinde Çivril ilçesinde başlangıç yaptı. Sarayköy, Tavas, Acıpayam ve Bozkurt’ta yapılan seçmeler sonunda başarılı sporcular, Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda düzenlenen turnuvada kontenjana girebilmek için çaba sarf etti. Denizli’den 40 sporcunun kontenjana dahil edildiği turnuvada Afyon’daki son etabı da geçebilen sporcular, sadece 11 kişinin alınacağı Denizli Güreş Eğitim Merkezlerine katılma hakkı kazanacaklar.Sporcular diyetisyen gözetiminde beslenirlerken dinlenmeleri, teorik dersleri, antrenman ve konaklamaları Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde yapılıyor. Milli takımlara bugüne kadar onlarca sporcu yetiştiren merkezde genç sporcuların tüm ihtiyaçları ile yakından ilgileniliyor. Ayrıca merkezde antrenman programlarını takip eden 4 antrenör, sporcuların okul başarılarını artırmaya yönelik görev yapan 2 belletmen ve 2 eğitim uzmanı bulunuyor.

DENİZLİ/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN