Denizli’de Fenerbahçe’nin şampiyonluğu kutlandı

Denizli’de Fenerbahçe’nin şampiyonluğu kutlandı

THY Euroleague Final Four Finali’nde Fenerbahçe, Yunanistan temsilcisi Olympiakos’u 80-64 devirerek şampiyonluğa ulaşmasının ardından Denizli’deki taraftarlar da kutlama yaptı

Denizli’de, THY Euroleague Final Four Finali’nde Yunanistan takımı Olympiakos’u 80-64 deviren Fenerbahçe’nin şampiyonluğu kutlandı. 15 Temmuz Delikliçınar Şehitlere Meydanında kurulan dev canlı yayında maçı izleyen taraftarlar, bazen endişe ve üzüntü yaşarken, takımlarının şampiyonluğa ulaşmasının ardından büyük sevinç yaşadılar. Maçın son 15 saniyesini geriye doğru sayan taraftarlar, maçın bitiş düdüğünün çalmasıyla büyük sevinç yaşadılar. Taraftarlar, takımları lehinde tezahüratta bulunurken, meşaleler yakıldı, doyasıya kutlama yapıldı.Maç esnasında bazı taraftarlar endişe ile kaçan sayıları izlerken, bazıları ise atılan sayılarının ardından büyük sevinç yaşadı. Maçı izlemeye gelen çocuk yaşlı, kadın erkek taraftarlar yer alırken, Ankara’dan dönen Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu da maçı taraftarlarla birlikte izledi.Herhangi bir olumsuzluğun olmaması için polis ekipleri yoğun güvenlik önlemi aldı.

DENİZLİ/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN