Güven mezuniyet coşkusuna ortak oldu

Güven mezuniyet coşkusuna ortak oldu

Denizli Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Çivril Atasay Kamer Uygulamalı Bilimler Meslek Yüksek Okulu’nun (MYO) düzenlediği mezuniyet törenine katıldı

Belediye Başkanı Gürcan Güven, PAÜ Çivril Atasay Kamer Uygulamalı Bilimler Meslek Yüksek Okulu’nun düzenlediği mezuniyet törenine katılarak öğrencilerin mezuniyet töreni coşkusuna ortak oldu. Şevkiye Özel Fen Lisesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen törene öğretim görevlileri, öğrenciler ve veliler katıldı. Törende konuşan Güven, öğrencilerin mezuniyet sevincini birlikte yaşamaktan mutluluk duyduğunu belirterek, "Büyük bir emek vererek mezun oldunuz. Yarın hayattaki yeni görevlerinize başlayacaksınız. Artık güzel ülkemizin dört bir tarafında bu felsefeyi yaşatmak ve yaşamak sizin elinizde” dedi. Ülkelerin geleceğinin gençler olduğunu da belirten Güven, bunun tarihimizin çok iyi bilinmesinden geçtiğini ve istikrarın sağlanması ile olacağını söyleyerek, öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi.

DENİZLİ/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN