Karahacılı artık toz ve çamur görmeyecek

Karahacılı artık toz ve çamur görmeyecek

Çivril Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalar mahalle ve sokaklarda yol ve yapım çalışmaları devam ederken Karacahılı Mahallesi’ndeki yol ve yapım çalışmaları tamamlanarak halkın hizmetine sunuldu

Denizli’nin Çivril ilçesinde yol ve yapım çalışmaları aralıksız sürüyor. Birçok mahallede asfalt, kilit parke taşı gibi birçok çalışmaya imza atan Çivril Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucunda Karahacılı Mahallesi’ndeki yol çalışmalarını tamamlandı. Konuyla ilgili konuşan Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, “Mahallemizin yollarının yapımını bitirip hemşerilerimizin hizmetine sunduk. Karahacılı artık toz ve çamur görmeyecek. Bütün mahallelerimizde üst yapı hizmetlerimiz hız kesmeden devam ediyor. Vatandaşlarımızı mağdur etmeden gece gündüz çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İlçemizin her yerini güzelleştirmeye hak ettiği yere taşımaya devam edeceğiz. Durmak yok çalışmaya devam” dedi.

DENİZLİ/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN