Otobüs terminalinde denetim

Otobüs terminalinde denetim

Denizli Valiliği ve Denizli Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde vatandaşların ve işletmelerin huzur ve güvenliği için Otobüs Terminali’nde denetim yapıldı

Denizli Valiliği ve Denizli Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile Denizli Büyükşehir Belediyesi Otobüs Terminali’nde vatandaşların ve işletmelerin huzur ve güvenliği için denetim yapıldı. Pamukkale İlçe Emniyet Müdürlüğü koordinasyonunda gerçekleşen denetime, Denizli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, İtfaiye Dairesi Başkanlığı, Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı İzmir 3. Bölge Müdürlüğü, Pamukkale Tarım İlçe Müdürlüğü ve Denizli Vergi Dairesi Başkanlığı ekipleri katıldı. Ekipler araç kontrolleri, GBT, işletme ruhsatları ve çalışma şartları, yangın tedbirleri, sağlıklı gıda satışı, vergi usul ve yönetmelikleri gibi birçok konuda denetim yaptı. Denetimlerde ilgili daireler yaptığı incelemelerde eksiklilerini tespit ettiği işletmelere yönelik yasal işlem gerçekleştirdi.

DENİZLİ/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN