Akar: “STK’ların fikirlerini önemsiyoruz”

Akar: “STK’ların fikirlerini önemsiyoruz”

Merkezi İstanbul’da bulunan Diyarbakır Dernekleri Federasyonu (DİYARDEF) Başkanı İbrahim Yalçın Tepe ve beraberindeki heyet, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Dara Akar’ı ziyaret etti

Ziyarette konuşan Akar, asıl hedeflerinin Diyarbakır’a hizmet etmek olduğunu ve sivil toplum kuruluşlarının fikirlerini önemsediklerini belirtti. Tüm derneklerin bulundukları şehirlerde ayrı bir değeri, görevi ve misyonu olduğunu aktaran Akar, “Diyarbakır’ın menfaatine olacak her işin arkasındayız ve bunun için tüm sivil toplum kuruluşlarımızın memleket meseleleri ile doğru bakış açısından ilgilenmeleri en büyük temennimizdir. Bu konuda bizler de sürekli olarak sivil toplum kuruluşlarıyla istişare içerisindeyiz. Sivil toplum kuruluşları bulundukları şehrin temel taşıdırlar. Biz bu temel taşı daha sağlamlaştırmak istiyoruz. Sivil toplum kuruluşlarının hem Diyarbakır’ın kalkınması hem de demokrasinin gelişmesi açısından seslerinin daha gür çıkmasının, bu açıdan kurumların yaptıkları çalışmaları takdirle karşılıyoruz” dedi.

DİYARBAKIR/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN