Amed Sportif Faaliyetlerin gençleri idare etti

Amed Sportif Faaliyetlerin gençleri idare etti

Amed Sportif Faaliyetlerin Gelişim Liglerinde mücadele eden takımları, 4 maçta, 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi aldı

Van’da gerçekleşen 3 maçta Amed Sportif Faaliyetlerin U 15 takımı 1-0, U 16 takımı ise rakibini 3-2 mağlup etti. U 17 ise Van Belediyespor’a 2-1’lik sonuçla mağlup oldu. Diyarbakır’da yapılan U 19 maçında ise taraflar sahadan 1’er puanla ayrıldı. Talaytepe Şehmus Özer tesislerinde gerçekleşen bu maç 2-2 berabere sonuçlandı.Diyarbakır’daki yerel liglerde de Amed Sportif Faaliyetler haftayı galibiyetle tamamladı. Yeşil kırmızılı beyazlıların U 14 takımı, Diyarbakır Futbol Okulunu 4-2’lik sonuçla mağlup etti. Amed Sportif Faaliyetlerin A takımı ise Ankara Demirspor ile geçen hafta deplasmanda gölsüz berabere kalmıştı.

DİYARBAKIR/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN