Başkan Atilla çalışmaları denetledi

Başkan Atilla çalışmaları denetledi

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarını denetledi, vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Bağlar ve Kayapınar ilçelerinde Büyükşehir Belediyesinin yürüttüğü çalışmaları inceledi, halkla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi. Başkan Atilla, sorunların çözümü için birim yetkililerine talimat verdi.İlk önce Kayapınar ilçesi Fırat Bulvarı’nda yürütülen peyzaj ve yeşillendirme çalışmalarını denetleyen Başkan Atilla, işçilerle sohbet etti, çalışmalarında kolaylıklar diledi. Ardından Bağlar ilçesi Bağcılar Mahallesi’nde yapımı devam eden Trafik Eğitim Merkezi’ni denetleyen Başkan Atilla, "Çocuklarda trafik kültürü ve bilinci oluşturmak amacıyla 10 bin metrekare alana inşa ettiğimiz Trafik Eğitim Merkezi’ni en kısa sürede tamamlayıp hizmete sunacağız" dedi.Vatandaşlar ise son bir yılda Bağcılarda önemli hizmetlerin Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirildiğini belirterek, "Yollarımız yapıldı, alt yapı sorunumuz çözüldü. Ulaşım rahatladı. Çevre düzenlemesi de iyi bir noktaya geldi. Bağcılar modern bir görünüme kavuştu. Yapılan çalışmalar için Cumali Başkanımıza teşekkür ederiz" diye konuştu.

DİYARBAKIR/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN