Çocuklar, Ceylan Karavil Park’ta uzayı keşfediyor

Çocuklar, Ceylan Karavil Park’ta uzayı keşfediyor

Bölgenin en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Ceylan Karavil Park AVM’de, çocukların uzayı keşfetmeleri için etkinlik alanı oluşturuldu

Karavil Grup ve Ceylan Grup ortaklığında hayata geçen alışveriş merkezi kiralama ve yönetimi Apleona GVA Mülk Yönetim Hizmetleri Türkiye tarafından yapılan Ceylan Karavil Park Alışveriş Merkezi etkinlik alanları ile vatandaşlara hizmet sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda, ‘NASA geleceğin uzay kaşifleri projesi’ kapsamında çocukların uzayı keşfetmeleri için etkinlik alanı oluşturuldu. Türkiye’de 3. bölgede ise ilk kez gerçekleşen etkinlikte tüm çocuklar hayatları boyunca unutamayacakları deneyime sahip olma fırsatı yakalayacak. Çocukların astronot kıyafetlerinin giymesi ile başlayan etkinlikte, NASA uzay atölyesi gerçekleştirilip, karton rulolar ile model uzay roketi yapma fırsatı buldu. Çocuklara teleskop kullanımı da öğretilen etkinlikte, güneş sisteminde gezegenlerin boyutları incelendi.Etkinliğin, 20-28 ocak tarihleri arasında devam edeceği öğrenildi.

DİYARBAKIR/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN