Diyarbakır’da ‘Sinema Günleri’ devam ediyor

Diyarbakır’da ‘Sinema Günleri’ devam ediyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği ücretsiz sinema günleri kapsamında aralık ayında çocuklar için “Küçük Vampir” ve “Bak Şu Leyleğe” yetişkinler için de "Buğday" filmleri gösterime girecek

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin, kültür sanat çalışmaları kapsamında düzenlediği ve büyük ilgi gören ücretsiz sinema günleri yeni filmlerle devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi’nin, çocuklara sinemayı sevdirmek ve yetişkinlerin sanatsal faaliyetlerini güçlendirmek amacıyla başlattığı ücretsiz sinema günlerinin aralık ayı programı belirlendi. Aralık ayında sinema severlerle buluşacak olan filmlerden “Küçük Vampir” ve “Bak Şu Leyleğe” çocuklar için "Buğday" filmi ise yetişkinlerin beğenisine sunulacak. Filmler, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi’ndeki sinema salonlarında gösterime girecek.Sinema günlerinin programı, 31 Aralık Pazar günü çocuk ve yetişkinlere yönelik yapılacak gösterimlerle sona erecek.

DİYARBAKIR/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN