Ergani’de 15 Temmuz şehidi mezarı başında anıldı

Ergani’de 15 Temmuz şehidi mezarı başında anıldı

15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği (MİDDER) Genel Başkanı Serhat Çağ, darbe girişimi sırasında şehit olan Askeri Çoban’ın kabrini ziyaret etti

Şube açılışları için bölgeye gelen 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği (MİDDER) Genel Başkanı Serhat Çağ ve beraberindekiler darbe girişimi sırasında darbecilerin açtığı ateş sonucu şehit olan Diyarbakır Erganili Askeri Çoban’ın kabrini ziyaret ederek dua etti. Daha sonra dernek binasına gelen Çağ, şehitler anısına açılan 15 Temmuz Hatıra Defterini doldurdu. Ergani MİDDER Şube Başkanı Zülküf Çeri, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Hain darbe girişimi sırasında şehit olan hemşehrimiz Askeri Çoban’ın kabrini ziyaret ederek dua ettik. Derneğimizin kıymetli üyeleriyle sohbet etme fırsatı bulduk. Ergani’ye yaptıkları ziyaretten dolayı Genel Başkanımız Serhat Çağ ve beraberindekilere teşekkür ediyorum” dedi.

DİYARBAKIR/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN