İşadamı Aktay’dan hükümete tam destek

İşadamı Aktay’dan hükümete tam destek

Diyarbakırlı işadamı Baran Aktay, ABD’nin Türkiye’ye ekonomik darbe girişime karşılık hükümete tam destek vererek, ’dolarını bozdur, oyunu boz’ mesajı verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine başlatılan döviz bozdurma kampanyasına Diyarbakırlıların da desteği artarak devam ediyor. Diyarbakırlı işadamı Baran Aktay, dolar konusunda hükümete destek vererek, vatandaşların karınca misali devletine ve hükümetine sahip çıkması gerektiğini belirtti.Günün birlik ve beraberlik içerisinde ülkeye ve ekonomiye sahip çıkma günü olduğunu söyleyen Aktay, "Bir rahibi bahane ederek ülkemize yönelik başlatılan ekonomik savaş, asla kabul edemeyeceğimiz bir durumdur. Ülkemizin ekonomik verilerinde en küçük bir sıkıntı olmamasına rağmen suni finansal saldırıların sebebinin çok başka olduğunu tüm dünya biliyor. Silahlarla, tanklarla ve uçaklarla yapamadıklarını, döviz kuru ile yapacaklarına inananlar bozguna uğrayacaktır. Allah korusun, ayrıştığımız zaman Irak, Suriye ve diğer ülkelerde yaşanan sıkıntılarla karşılaşabiliriz. Gün, birleşme zamanı. Türkiye çıkmış olduğu bu yolda dün olduğu gibi bugün ve yarın altının teriyle zaferle çıkacaktır. Biz bütün gücümüzle devletimizin yanındayız" dedi.

DİYARBAKIR/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN