Kayapınar Belediyesi ile Müftülük protokol imzaladı

Kayapınar Belediyesi ile Müftülük protokol imzaladı

Diyarbakır’ın Kayapınar İlçe Belediyesi ve İl Müftülüğü arasında camilerin ve Kur’an kurslarının ihtiyaçlarının karşılanması için protokol imzalandı

İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı ile Müftü Vekili Abdullah Işık arasında imzalanan protokol çerçevesinde, Kayapınar Belediyesi tarafından ihtiyaç duyulan yerlerde 6 adet cami projesinin yapılması, camilerimizin tefrişat ihtiyaçlarının karşılanması, cami ve Kuran kurslarının kütüphanelerini tamamlanması gibi çalışmalar yapılacak. Kaymakam Balcı, “Kayapınarlı vatandaşlarımızın ile ilgili her yatırıma Kayapınar Belediyesi olarak destek veriyoruz. Devletimizin imkanları vatandaşlarımızın tüm sıkıntılarını çözmemiz için yeterli, bizlerde bu imkanları Kayapınarlı hemşerilerimiz için seferber etmiş durumdayız. Kayapınar Belediyesi olarak eğitim, sanat, spor, kültür, sosyal yardımlar, alt yapı, üst yapı gibi birçok hususta ilçemize faydalı işler yaptık. Bugün imzaladığımız protokol ile vatandaşlarımızın ibadetlerini yapabilmeleri ve dini tesislerimizden faydalanabilmesi için birçok yatırımı Kayapınarımıza kazandırıyoruz. Bu projelerin ve yatırımların başta Kayapınarlı hemşehrilerimiz olmak üzere tüm Diyarbakırlı vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

DİYARBAKIR/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN