Kayapınar Kadın Merkezinde Kadir Gecesi programı

Kayapınar Kadın Merkezinde Kadir Gecesi programı

Diyarbakır’ın Kayapınar Belediyesine bağlı Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğüne Kadın Mesleki Eğitim Merkezinde (KMEM) Kadir Gecesi nedeniyle program düzenlendi

Kadın Mesleki Eğitim Merkezinin, Kadir Gecesine özel düzenlediği etkinliğe, Kayapınar Belediye Başkan Yardımcısı Emine Kahraman ve kadınlar katıldı. Düzenlenen iftar programında, kadınların sorunlarını dinleyen Kahraman, böylesi müstesna bir günde kadınlarla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını ifade ederek, “Kadir Gecesi münasebetiyle kadınlarla bir araya geldik. Burada olup kadınlarımızın sorunlarını dinleme fırsatı bulduk. Kayapınar Belediyesi ve kadın birimi olarak, hep kadınlarımızın yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz” dedi.Kadir Gecesinin anlamı hasbihal edildiKadir Gecesine özel iftar programında Kuran Kursu hocalarınca, gecenin faziletleri, bu gecede yapılacak ibadetler sözlü eğitim havasında anlatıldı. Din hocalarının samimi sohbeti kadınlar tarafından ilgi ile dinlenirken, erbaneler eşliğinde söylenen ilahi ve kasideler sohbete renk kattı. Gelen konuklara çeşitli hediyeler ve ikramlarda bulunuldu.Kadınlar bilgilendirildiEtkinlikte ayrıca, Kayapınar Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren KMEM kadınların gücünü artırmak, insani meziyetlerini geliştirmek amacı ile ve çeşitli nedenlerle hiç okumayan veya istediği eğitim seviyesine ulaşamamış kadınlar için açılan kurslarla ile ilgili bilgiler verildi.

DİYARBAKIR/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN