Kaymakam Nazlı Demir göreve başladı

Kaymakam Nazlı Demir göreve başladı

Cumhurbaşkanlığı Mülki İdare Amirleri kararnamesiyle Çermik Kaymakamlığına atanan Kaymakam Nazlı Demir ilçeye gelerek göreve başladı

Çermik Kaymakamı Nazlı Demir, Çermik’te göreve başlamanın ve değerli Çermik halkına hizmet etmenin gururunu ve mutluluğunu yaşadığını belirterek, “Kamu hizmetlerinin vatandaşlara etkin bir biçimde sunulması için çalışacağız. İlçenin turizm potansiyeli canlandırılmalı. Vatandaşların refah düzeylerinin arttırılması ve iyi olan eğitim düzeyinin daha da yükseltilmesi için hep beraber çalışacağız” dedi.Demir, Çermik’in tarihiyle, doğası, kültürel zenginlikleri ve kaplıcalarıyla ülkemizin en güzel ilçelerinden biri olduğunu söyleyerek, ilçenin kalkınması için yatırımların süratle gerçekleşmesi yönünde çaba harcayacaklarını belirtti.

DİYARBAKIR/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN