Öğrencilerden oluşan karate takımı bölge şampiyonu oldu

Öğrencilerden oluşan karate takımı bölge şampiyonu oldu

Diyarbakır Bilfen-Bilnet Okulları’nda ücretsiz tam burslu eğitim gören milli sporcuların yer aldığı Diyarbakır karate takımı, yıllardır yenemediği Gaziantep’i ilk kez yenip bölge şampiyonu oldu

Şampiyon takımın sporcuları, şampiyonluk kupasını okulun genel müdürü Kubilay Argını ve yönetim kurulu başkanı Ekrem Karakoç’a takdim etti.Diyarbakır Bilfen-Bilnet Okulları’nda ücretsiz tam burslu eğitim gören milli sporcuların yer aldığı Diyarbakır karate takımı,önemli bir başarıya imza attı. Bölgede yıllardır yarıştığı ancak bugüne kadar geçme başarısını gösteremediği Gaziantep’i ilk kez takım halinde yenen Diyarbakır, bölge şampiyonu olarak önemli bir başarıya imza attı. 14-15 Ekim tarihleri arasında Gaziantep’te yapılan bölge şampiyonasına katılan Diyarbakır karate takımı, ilk turda Adana’yi, ikinci turda Osmaniye’yi ve üçüncü turda Adıyaman’ı yenerek adını finale yazdırdı.Finalde rakip, Diyarbakır’ın yıllardır çekişme halinde olduğu ancak yenme başarısı gösteremediği Gaziantep’ti. Büyük bir çekişmeye sahne olan final müsabakalarında Gaziantep’i ilk kez yenen Diyarbakır bu anlamlı zaferle bölge şampiyonu oldu. Zeynep Akçakmak ümitler 47 kiloda, Ece Erdoğan ümitler 54 kiloda, Amine Akçakmak gençler 53 kiloda ve İrem Nur Yazar gençler 48 kiloda altın madalya kazanarak şampiyon oldu. İrem Nur Yazar, Amine Akçakmak ve Ece Erdoğan’dan oluşan Diyarbakır bayan takımı finalde Gaziantep takımını yenerek bölge şampiyonu oldu.Şampiyon takımın sporcuları, şampiyonluk kupasını Bilnet Okulları Genel Müdürü Kubilay Argını ve Diyarbakır Bilfen-Bilnet Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Karakoç’a takdim etti. Genel Müdür Argını ve aynı zamanda Karakoç Grup Yönetim Kurulu Başkanı olan Ekrem Karakoç, elde edilen başarıdan dolayı şampiyon sporcuları ve antrenörlerini kutladı. Argını ve Karakoç, bu başarıdan dolayı çok mutlu olduklarını dile getirerek bölgede sporun desteklenmesi noktasında desteklerinin devam edeceğini dile getirdi.

DİYARBAKIR/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN