Silvan’da kablolar kesilince internetsiz kaldı

Silvan’da kablolar kesilince internetsiz kaldı

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde yürütülen doğalgaz hattı çalışmaları sırasında yanlışlıkla yeraltından geçen internet kabloları kesilince Silvan’da bazı iş yerleri ve konutların internetsiz kaldığı öğrenildi

Silvan ilçesi Kale Mahallesi Karabehlülbey Caddesi’nde doğalgaz hattı döşeme çalışmaları sırasında iş makineleri yanlışlıkla internet kabloları kesti. İlçede bu nedenle bazı iş yerleri ve konutların 3 gündür internetlerinin olmadığı belirtildi. Kale Mahallesi Muhtarı Murat Ateş, "Pazar günü Karabehlülbey Caddesi’nde başlayan asfalt zeminin kesilmesi sırasında yeraltı işyeri ve konut hatları olan fiber internet kabloların kesildiğini belirledik. Pazar gününde beri bazı esnaflarımız mağdur edilmektedir. Çalışmaları yürüten arkadaşlarımızı daha dikkatli ve düzenli çalışmalar yürütmesini bekliyoruz. Bununla birlikte yetkililerle yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde en kısa zamanda sorunun çözüleceğini belirtiler. Doğalgaz çalışmalarının yürütülmesinde son derece memnunuz. Çalışmaları yürüten arkadaşların bundan sonra daha dikkatli ve özen göstereceklerine de eminim” dedi.

DİYARBAKIR/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN