Dorukhan Toköz Beşiktaş ile sözleşme imzalamayacak

Dorukhan Toköz Beşiktaş ile sözleşme imzalamayacak

Beşiktaş'ın başarılı oyuncusu Dorukhan Toköz, Beşiktaş ile sözleşme yenilememe kararı aldı. Yıldız oyuncu Avrupa'da bir kulübe transfer olacak.

Beşiktaş'a 2018 yılında katılan Dorukhon Toköz, Siyah-Beyazlı formayla 1 sezonda ortaya koyduğu başarılı performansla Avrupa kulüplerinin transfer listesine girmişti.

TALİHSİZ BİR SAKATLIK YAŞAMIŞTI

23 yaşındaki futbolcu, sezon sonunda Euro 2020'de Türkiye forması giyip ardından Avrupa'ya açılmanın planını yaparken talihsiz bir olay yaşayıp Süper Lig'de Aytemiz Alanyaspor'la 6 Ekim 2019'da oynanan maçta dizinden sakatlanmıştı. Bu tarihten beri formasından uzakta kalan Dorukhan, geçen hafta Almanya'daki tedavisini tamamlayıp İstanbul'a döndü.

Sağlığına kavuşması sebebiyle bir an önce formasına geri dönmeyi planlayan genç oyuncuyla, teknik direktör Sergen Yalçın'dan, "15 gün daha burada tedavi sürecini devam ettir ardından takıma katılırsın" cevabı verildi.

YENİ SÖZLEŞME İMZALAMAYACAK

Fanatik'in haberine göre Dorukhan'ın, bu yaz Avrupa'ya transfer olabilmek için Türkiye'nin EURO 2020 kadrosu için şansını zorlayacağı bildirildi. Beşiktaş'la 2021 yılında bitecek olan sözleşmesini uzatmak için yönetimle anlaşan tecrübeli ön liberonun, bu süreçte kendisine verilen sözlerin yerine getirilmemesi sebebiyle bu kararından geri adım attığı kaydedildi. Kulüple 2021 yılına kadar kontratı bulunan Dorukhan'la İtalya Serie A ekibi Udinese ilgileniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN