11 yaşındaki FX Beyaz Saray'da çim biçti

11 yaşındaki FX Beyaz Saray'da çim biçti

11 yaşındaki FX (Frank Giaccio), Beyaz Saray'a mektup yazarak çimleri biçmek istediğini söyledi. Beyaz Saray tarafından kabul edilen istek sonrası FX, Başkan Trump'la bir araya geldi.

Beyaz Saray'ın bahçesi "Rose Garden"da 11 yaşındaki haki şortlu kırmızı t-shirtlü bir çocuk çimleri biçerken görüntülendi.

Beyaz Saray'a mektup yazarak Rose Garden'ın çimlerini biçmek istediğini söyleyen 11 yaşındaki FX (Frank Giaccio), Başkan Trump ile buluştu.

Washington'un Virginia banliyösünde yaşayan FX, işine o kadar konsantre olmuştu ki Başkan Trump'ın ona doğru yürüdüğünü fark etmedi.

17-09/17/1-1505643273.jpg

Başkan'ın kendisine doğru geldiğini farkeden FX'e Trump, "ülkenin geleceği" diye seslenerek "Büyüyünce ne olmak istiyorsun?" diye sordu. Deniz kuvvetleri özel timi "Navy Seal" şeklinde cevap veren FX için Trump, "O bunu başaracak" dedi.

NORMALDE 8 DOLAR, BEYAZ SARAY'A ÜCRETSİZ 

Normal şartlarda çim biçmek için 8 dolar talep ettiğini söyleyen FX, Beyaz Saray'ın çimlerini biçmenin onur olduğunu ve hiçbir ücret talep etmediğini belirtti.

Babasıyla beraber Oval Ofis'te ağırlanacak olan FX için Trump, "Onu Oval Ofis'te ağırlayacağız. Belki Başkan olacak" ifadelerini kullandı. 

17-09/17/cawd.jpg

Rose Garden'ın çimlerini biçen ve yabani otlarını temizleyen FX, bu iş için gözlük ve kulak tıkacı taktı ve National Park Service'e ait bir çim biçme makinesi kullandı.

FX," "Babam, Başkanla buluşmayacağıma hiç ihtimal vermedi. Rose Garden'ı biçmek için geldim. Ancak Başkan geldi ve merhaba dedi. " ifadelerini kullandı.

17-09/17/44.jpg

ABD Başkanı Donald Trump, resmi twitter adresinde "Melania ve kendi adına, bu sabah harika bir iş yaptığın için teşekkürler! National Park Service sana A+ veriyor!" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN