ABD askerleri Münbiç'te SDG güçleri ile aynı masada yemek yedi

ABD askerleri Münbiç'te SDG güçleri ile aynı masada yemek yedi

ABD ordusunun üst düzey komutanları, PKK'nın Suriye kolu YPG ve SDG'lı teröristler ile ABD Gaziler Günü'nü kutladı. Yenilen yemeğin görüntülerini örgütün elebaşı sosyal medya hesabından paylaştı.

ABD Gaziler Günü nedeniyle, terör örgütünün işgali altından bulunan Münbiç kentinde ABD'li komutan ve askerlerin katıldığı bir yemek organizasyonu tertip edildi.

Suriye PKK'sının elebaşlarından Şervan Derviş ve terör örgütüne yakın gazeteciler verilen yemeğin fotoğraflarını sosyal medyadan paylaştı.Fotoğraflarda PKK'lı üst düzey teröristlerin ABD'li komutan ve askerlerle aynı masada yemek yediği görülüyor.

18-11/13/asker.jpg

Fotoğrafla birlikte paylaşılan açıklamada, "Hala Amerikan ordusuyla birlikte Suriye'de istikrarı sağlamak için çalışıyoruz" ifadeleri yer aldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN