ABD Başkanı Trump'un özel temsilcisi Rakka'da aşiretlerle görüştü

ABD Başkanı Trump'un özel temsilcisi Rakka'da aşiretlerle görüştü

Suriye'nin Rakka kentinde kenti DEAŞ'tan temizlemek için başlatılan operasyon devam ederken, ABD Başkanı Donald Trump'un DEAŞ özel temsilcisi Brett McGurk başkanlığında bir heyet, Rakka yakınlarındaki Ayn İsa kasabasında Rakka sivil meclisi ile bir araya geldi.

Amerikanın Sesi'nde yer alan habere göre, ABD Başkanı Donald Trump'un DEAŞ özel temsilcisi Brett MCGurk'a Suriye'nin kuzeyine yaptığı ziyarette DEAŞ'a karşı kurulan Uluslararası Koalisyon Güçleri Komutan Yardımcısı Robert Jones'te eşlik etti.

Rakka yakınlarındaki Ayn İsa kasabasında yapılan görüşmenin Rakka sivil meclisinin talebi üzerine yapıldığı belirtilirken, görüşmelerde McGurk'un bölgedeki bazı aşiret liderleri ile de görüştüğü belirtildi.

Toplantıda Rakka'da süren operasyon ve operasyon sonrası yapılacak alt yapı çalışmaları ile kentte yapılacak olan yardımların ele alındığı ifade edildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN