ABD sitesinden çarpıcı iddia: Ruslarda Trump'ın müstehcen görüntüleri var

ABD sitesinden çarpıcı iddia: Ruslarda Trump'ın müstehcen görüntüleri var

ABD'de yayın yapan Buzzfeed sitesinin iddiasına göre, ABD'nin yeni Başkanı Donald Trump Ruslar tarafından uzun yıllardır destekleniyor. Rus gizli sersivinde Trump'ın müstehcen görüntüleri bulunuyor.

ABD'de 20 Ocak'ta başkanlık koltuğunu devralacak Donald Trump'ın Rusya ile ilişkisine dair çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. ABD merkezli haber sitesi Buzzfeed, Trump'ın Rus istihbarat ajanlarıyla bağlantısını içeren bir dosyayı ele geçirdi. Buzfeed'in teyit edilmemiş olduğunun altını çizdiği raporda iki çarpıcı iddia var.

Buna göre Donald Trump, uzun süredir Rusya tarafından destek ve yardım görüyor. Buna karşılık, Rusların elinde Trump'ın aşırı derecede müstehcen görüntüleri bulunuyor. Görüntülerin, Trump'ın Rusya'nın başkenti Moskova'daki otelinde, çok sayıda hayat kadınıyla beraber çekildiği ifade ediliyor.

TRUMP VE OBAMA DOSYAYI GÖRDÜ

Avrupa ve Amerika'daki muhabirlerinin konuyu ayrıntılı biçimde incelediğini belirten Buzzfeed, ancak dosyadaki bilgileri ne doğrulayabildiklerini, ne de yalanlayabildiklerini ifade etti. Raporun, 'muhtemelen' eski bir İngiliz istihbaratçısı tarafından hazırlandığı öne sürüldü.

CNN televizyonu, raporun iki sayfalık bir özetinin Başkan Barack Obama ve müstakbel halefi Donald Trump'a iletildiğini belirtti.

SOSYAL MEDYA ÇALKALANIYOR

Skandal iddası, ABD'de sosyal medyanın da bir numaralı gündemini oluşturuyor. Trump'la ilgili iddialar için 1970'lerdeki 'Watergate' skandalına istinaden, 'showergate' tabiri kullanılıyor. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN