ABD'de 24 saat geçmeden bir saldırı daha

ABD'de 24 saat geçmeden bir saldırı daha

ABD'de 10 kişinin ölümü, 10 kişinin de yaralanması ile sonuçlanan Teksas'taki Santa Fe Lisesi'ne saldırısının ardından 24 saat bile geçmeden, Georgia eyaletinde başka bir lisede aynı dehşet yaşandı. Silahlı saldırıda bir kişi öldü, bir kişi de yaralandı.

Eyalete bağlı Clayton bölgesindeki Perry Öğrenme Merkezi adlı okulda meydana gelen silahlı saldırıda bir kişi öldü, bir kişi de yaralandı.

Dün akşam bu okulda düzenlenen mezuniyet töreninin ardından öğrenciler ve veliler araçlarına doğru yürürken iki grup arasında tartışma çıktı. Okulun ortaklaşa kullandığı Mt. Zion Lisesi otoparkında silahlı saldırı gerçekleşti.

Olayın ardından polis yoğun güvenlik önlemleri aldı. Ölen ve yaralanan kişinin kimliği ile saldırganın akıbeti konusunda açıklama yapılmadı.

Atlanta şehrinin 32 km güneyindeki Perry Öğrenme Merkezi, öğrencilerini geleneksel liselere bir alternatif olarak kariyer yapmak üzere eğitiyordu.

Sık sık okul saldırılarının gerçekleştiği ABD'de, son katliam dün Teksas Houston'da gerçekleşti. Bir liseye giren 17 yaşındaki saldırgan ateş açıp 10 kişiyi öldürdü.

Öte yandan ABD Başkanı Donald Trump'ın göreve gelmesinden bu yana ülkedeki silah yasası yoğun şekilde tartışılıyor. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN