ABD’li ünlü komedyen taciz itirafı

ABD’li ünlü komedyen taciz itirafı

ABD’li komedyen Louis C.K., 4'ü meslektaşı olan 5 kadın tarafından cinsel tacizle suçlanmasına ilişkin bir bildiri yayımladı. Emmy ödüllü komedyen, suçlamaları kabul ederek, “Anlatılanlar doğru. Yaptıklarım için pişmanım” dedi.

New York Times'ın haberine göre, ünlü komedyen C.K., açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“The New York Times’ta yayınlanan habere ilişkin, Abby, Rebecca, Dana, Julia ve ismini gizli tutan ile birlikte 5 kadını işaret ediyorum.

Onların hikayeleri doğru. O zamanlar, yaptığımın doğru olduğunu düşünüyordum, ki kimseye sormadan bir şey yapmadım. Fakat hayatta çok geç öğrendiğim bir şey var; o da eğer başka birinin üzerinde güç sahibiyseniz, onlara bir şeyler yaşamak için sormanız “soru” olarak algılanmıyor. Bu onlar için çıkmaz bir durum yaratıyor. Kadınların üzerinde sahip olduğum ve beni takdir etmelerine neden olan gücü sorumsuzca kullandım. Yaptıklarım yüzünden pişmanım."

Komedyenler Dana Min Goodman, Abby Schachner, Julia Wolov, Rebecca Corry ve adının açıklanmasını istemeyen bir kadın, Louie dizisiyle Emmy ödülü kazanan Louis C.K.'in 2002, 2003 ve 2005 yıllarında tacizine uğradıklarını iddia etmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN