Ağrınızın sebebi Amerika olabilir

Ağrınızın sebebi Amerika olabilir

ABD’nin terör mücadele birimi WSFC’nin ‘zihin kontrolü’ yaptığı ortaya çıktı. Irkçılıkla ilgili dosya isteyen Muckrock gazetesine ‘yanlışlıkla’ uzaktan zihin kontrolünü içeren veriler gönderildi. Uydu ve cep telefonları kullanılarak yapılan işlemle kişilerin hayalleri bile kontrol edilebiliyor.

Günümüze kadar birçok alanda insanlar laboratuvar çalışmalarına gönüllü veya gönülsüz bir şekilde tabi olmuştu. Tüm bu olayların ortasında teknoloji alanında yaptığı çeşitli girişimleri güvenlik adı altında kullanan ABD’den tüyler ürperten bir hamle geldi. Muckrock isimli Amerikan yayın kuruluşu, ırkçı gruplara ve sol aktivist Antifa’ya yönelik belgeleri incelemek için terörle mücadele birimi Washington Eyaleti Füzyon Merkezi’ne (WSFC) bir Özgürlük Bilgi Yasası talebinde bulundu. Fakat gazeteye gönderilen bilgiler arasında ‘İnsan vücudu üzerinde EM etkileri’ isimli bir dosya dikkat çekti. Yanlışlıkla paylaşıldığı düşünülen ‘uzaktan zihin kontrolü’ içeriğine sahip dosya, elektromanyetik dalgaların insan vücudu üzerindeki etkilerinin net bir açıklamasını içeriyor. Raporda yer alan verilere göre, bir kişinin düşüncelerini okumak, hareketlerini manipüle etmek, hayallerini kontrol etmek ve vücut ağrıları oluşturmak mümkün. Paylaşılan başka bir belgede ise EM zihin kontrol silahlarının uydudan, cep telefonlarında veya bir araba arkasına kurulan herhangi bir ekipmandan sağlanabildiği ifadeleri yer alıyor. Russia Today’da yer alan habere göre, tüm bu bilgiler dosya içerisine yanlışlıkla eklenen belgelerde mevcut. Şemalarla anlatılan verilerin içerisindeki resimler üzerinde hiçbir şirket logosuna ise rastlanmadı. Popular Mechanics’e göre, görüntülerin bir kısmı Nexus dergisindeki bir makaleden, komplo teorileri ve paranormal olaylar hakkında alınmış bilgiler. Söz konusu makale ise 1992 yılında ABD Ulusal Güvenlik Ajansı’na (NSA) karşı John St. Clair Agnew tarafından açılan bir davayı açıklamaktaydı. Konu hakkında konuşan Agnew, “ABD vatandaşlarını gizli bir şekilde öldürmek veya hastaları zihinsel olarak teşhis etmek için gizli psikolojik kontrol operasyonları yürütülmüş ve elektromanyetik teknolojiyi kullanıldığını iddia edilmiştir” ifadeleri yer alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN