Akılalmaz ihmal! Unutulduğu serviste 7 saat kalan çocuk öldü

Akılalmaz ihmal! Unutulduğu serviste 7 saat kalan çocuk öldü

Güney Kore’de serviste unutulan ve araçta 7 saat tek başına kalan 4 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti.

Güney Kore’nin Dongducheon şehrinde 8 anaokulu öğrencisinin bulunduğu minibüste unutulan 4 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti.

Anaokulu personeli, birkaç saat sonra bir öğrencinin sınıfta olmadığını fark ederek annesini arayarak çocuğunun o güne niye okula gelmediğini sordu. Annenin çocuğunun okula gittiğini söylemesi üzerine okul görevlileri servis minibüsüne baktıklarında çocuğun öldüğünü anladı.

İNCELEME BAŞLATILDI

Polis, anaokulu personeli hakkında inceleme başlattı. Küçük kızın ölümü ile bu sene Güney Kore’de sıcaktan ölenlerin sayısı 6’ya yükseldi.

Güney Kore’de ülke başkanına hitaben açılan online web dilekçe sayfasında benzer olayların olmaması konusunda sıkı tedbirler alınması, anaokulları gibi kurumların çocukların okula geldiğini velilere gecikmeden mesajla bildirmesinin zorunlu hale getirilmesi istendi.

DIŞ HABERLER/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN