Alman basını Reina canisinin yakalanmasını manşetlerine taşıdı

Alman basını Reina canisinin yakalanmasını manşetlerine taşıdı

Alman internet siteleri Abdulkadir Masharipov’un yakalanmasını an ben an okuyucularına duyurdular. Siteler gelişmelerden de okuyucularını haberdar etti.

Bild gazetesi  ‘’İstanbul yılbaşı saldırganı yakalandı’’başlığı ile verdiği haberde, saldırganın gece klübü Reina’ya yaptığı saldırıdan iki hafta sonra yakalandığını ve bu bilginin Başbakan Binali Yıldırım tarafından onaylandığını yazdı. Haberde teröristin suçunu itiraf ettiğini söyleyen İstanbul Valisi Vasip Şahin’in sözlerine de yer verildi.

17-01/17/bildschirmfoto-2017-01-17-um-122623.png

Die Zeit "Türk polisi saldırgan zanlıyı gözaltına aldı" başlığı ile verdiği haberde, zanlının yanında beş  kişinin daha gözaltına alındığını yazdı.  Die Zeit operasyonun geniş bir şekilde okuyucularına aktardı. Spiegel Online "Polis gece klübü saldırganı zanlısını gözaltına aldı" başlığı ile verdiği haberde polisin iki haftadır 39 kişiyi katleden zanlının takibinde olduğu ifade edildi. Saldırganın Esenyurt’ta bir arkadaşının evinde yakalanması da haberde yer aldı.

17-01/17/bildschirmfoto-2017-01-17-um-122501-1484662477.png

Süddeutsche Zeitung olayın duyulmasından sonra gelişmelerle ilgili bir çok haber yayınladı. Gazete haber hakkındaki tüm ayrıntıları verirken evde bulunan 197 bin doları ön plana çıkardı. Yakalama ilgili İstanbul’un farklı semtlerinde operasyonlar olduğunu yazdı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN