Almanya'da oy pusulasında Erdoğan'ın ismi çıktı

Almanya'da oy pusulasında Erdoğan'ın ismi çıktı

Almanya'daki seçimlerde bazı Türk seçmenler oy pusulasına Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ve Galatasaray'ın Fransız yıldızı Gomis'in adını yazdı.

Almanya'da seçmenler bugün Federal Meclis (Bundestag) üyelerini belirlemek için sandık başında.

Bir Türk seçmen oy pusulasına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın adını yazdı. Oy pusulasının fotoğrafını çekip haber ajanslarına gönderen şahıs, Erdoğan'a ithafen yazdığı notta şu ifadeleri kullandı:

"OYUM ÇÖPE GİDECEK AMA RESMİNİ ÇEKTİM, DUVARIMA ASACAĞIM"

"Sayın Cumhurbaşkanım, sandık başında seçim pusulasında Türkiye'ye dostluğu destekleyen bir parti bulamadım. Almanya'nın güneyinde yaşadığım için de ADD'ye o verme imkanım olmadı. Bunun için sizin adınızı yazarak tepkimi ortaya koydum. Biliyorum oyum çöpe atılacak fakat ben resmini çektim ve evimin duvarına asacağım. Almanlar, Türkiye'nin dost bir ülke olduğunu anlayıncaya kadar bu tepkimi devam ettireceğim. Çünkü mevcut partilere oy vererek bunun sorumluluğunu taşımak istemiyorum."

GOMİS'E DE OY ÇIKTI

Bir başka Türk seçmen ise oy pusulasına "Parti Galatasaray, Başkan Gomis" yazarak Galatasaray'ın Fransız santrforu Bafetimbi Gomis'e oy verdi. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN