Almanya'da PKK skandalı! Noel baba kılığında propaganda

Almanya'da PKK skandalı! Noel baba kılığında propaganda

Frankfurt’ta meydana gelen olayda Noel Baba kıyafetleri giyen ve ellerinde PKK sembollü kırmızı çuvallar taşıyan bir grup PKK’lı el bildirileri ve çocuklara oyuncak dağıttı.

Frankfurt’ta meydana gelen olayda takma sakalla birlikte Noel Baba kıyafetleri giyen ve ellerinde PKK sembollü kırmızı çuvallar taşıyan bir grup PKK’lı el bildirileri ve çocuklara oyuncak dağıttı. Vatan'ın haberine göre, Güneydoğu’da çocukların okudukları okulları, oynadıkları parkları kundaklayan ve yıkmaya çalışan örgütün yeni stratejisi tepki çekti. Almanların fazla ilgi göstermediği gruba Almanya’da yaşayan Türkler tepki gösterdi. PKK’lı grup, bildiri ve oyuncak dağıtımının ardından bir araya gelerek, İmralı Cezaevi’nde yatan hükümlü lideri Abdullah Öcalan lehinde sloganlar attı. Kent meydanına afiş de asan terör örgütü yandaşları tepkilerin ardından olaysız bir şekilde dağıldı. AB’nin terör listesinde olan PKK’nın yöneticisi Cemil Bayık, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarda PKK adına Almanya’dan özür dilemişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN