Avustralya'da uçakta büyük panik

Avustralya'da uçakta büyük panik

Avustralya'dan Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'a uçan AirAsia Havayolları'na ait uçakta yaşanan korku dolu anlara pilotun kan donduran anonsu damga vurdu. 359 yolcusu bulunan uçakta önce patlama sesi duyuldu daha sonra da uçak şiddetli şekilde sallanmaya başladı. Uçağın pilotu, "Umuyorum hepiniz dua ediyorsunuzdur" anonsu yaptı.

Avustralya'nın Perth kentinde havalanan uçakta yolcular uçak sallanmaya başlamadan önce bir patlama sesi duyduklarını söyledi. Uçakta bulunan yolculardan biri Instagram hesabından korku dolu anların videosunu paylaşarak, "Öleceğimi düşündüm" dedi.

"UMARIM DUA EDİYORSUNUZDUR..."

Gazeteye konuşan görgü tanıklarından biri, "Kabin ekibinin tepkilerine bakarak durumun gerçekten kötü olduğunu anlayabilirdiniz. Pilot bir anons yaptı ve 'Umuyorum, hepiniz dua ediyorsunuzdur. Ben de eve güvenle geri dönmek için dua ediyorum' dedi. Gerçekten dehşet vericiydi." ifadelerini kullandı. AirAsia, 359 yolcusu bulunan uçakta teknik bir arıza yaşandığını açıkladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN