Azerbaycan’da patlama: 3 ölü

Azerbaycan’da patlama: 3 ölü

Azerbaycan’ın Gence kentinde bir binada meydana gelen patlamada 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı. Binanın enkazında arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Azerbaycan’ın en büyük ikinci şehri olan Gence’nin Kapaz bölgesinde bir binada patlama meydana geldi. Patlama sonucunda binanın bir kısmı enkaza döndü. 4 katlı binanın 3. katında gaz sızıntısı sonucu meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağrı yaralandı.

Olağanüstü Haller Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, olay yerine çok sayıda itfaiye, arama kurtarma ekibi ve ambulansın sevk edildiği, binanın enkazından 3 kişinin cesedinin çıkarıldığı bildirildi. Enkaz altından çıkarılan ağır yaralı 1 kişi ise hastaneye sevk edildi.

Binanın enkazında arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

BAKÜ/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN