Bangladeşli adam kalçasındaki tümör yüzünden yürüyemiyor

Bangladeşli adam kalçasındaki tümör yüzünden yürüyemiyor

Bangladeş'te yaşayan 53 yaşındaki Haroon Patwari, 40 yıldır kalçasındaki tümörle mücadele ediyor. 38 kilo ağırlığındaki tümörle yürüyemez hale gelen Patwari sağlığına kavuşmak için yardım bekliyor.

KARAR.COM

53 yaşındaki Haroon Patwari, dokuz yaşından beri kalçasında bulunan tümör yüzünden yürüyemez halde. 40 yıldır sağ bacağını hissedemeyen ve yaklaşık 40 kilo ağırlığındaki kitle yüzünden ayağa kalkmakta zorlanan Patwari, sağlığına kavuşmak için yardım bekliyor. 

GÖRENLER ONDAN KORKUYOR

İki çocuk babası Patwari, sağlık sorunları nedeniyle çalışamıyor. Evin tüm masraflarını karşılayan 49 yaşındaki eşi Jayton Nisa, eşinin bir an önce ameliyat edilmesi için yetkililere seslendi.  

Evden çıkamayan Patwoori, nadiren hava almak için çıktığı kapıda kalçasını gören çocukların ondan korkup kaçtığını belirterek "Aileme bakamıyorum bu durumda çalışamadığım için. Çocuklar benden korkuyor. Çok zor bir durumdayım. Yardım istiyorum" diye konuştu. 

AKTİVİSTTEN YARDIM SÖZÜ

Patwori'nin durumundan sosyal medya üzerinden haberdar olan aktivist Mamun Biswas, "Bu adam sadece sağlığına kavuşmak değil, aynı zamanda çalışmak ve ailesine bakmak istiyor. Haroon'un gösterdiği azmi tebrik ediyor, sağlığına kavuşması için elimizden gelen her şeyi yapmaya söz veriyoruz" dedi. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN