Belçikalı Bakan PKK’ya terör örgütü diyemedi

Belçikalı Bakan PKK’ya terör örgütü diyemedi

Belçika Flaman Milliyetçi Cephe (N-VA ) Federal Hükümeti Yoksullukla Mücadele ve Eşit Haklar Bakanı Zuhal Demir, Flaman TV haber kanalında, PKK’ya terör örgütü diyemedi.

Belçika Flaman Milliyetçi Cephe (N-VA ) Federal Hükümeti Yoksullukla Mücadele ve Eşit Haklar Bakanı Zuhal Demir, Flaman TV haber kanalında, PKK’ya terör örgütü diyemedi. Demir, PKK'nın terör örgütü olduğunu söylemeyerek, kendisine yöneltilen sorulara karşı, kaçamak cevaplar verdi.

Flaman TV haber kanalında, kendisine yöneltilen sorulara karşılık Zuhal Demir, "Hakkımda haksız ithamlar var. Benim PKK ile yakından ve uzaktan ilgim yok.

TÜRKİYE'NİN SORUNLARI BELÇİKA'YA TAŞINMAMALI

Benim hiçbir terör örgütüyle ve teröristlerle işim yok. Türkiye'deki sorunlarının Belçika'ya taşınmasını karşıyız. Burada Kürtler-Türkler huzur içinde yaşıyor. Türkiye'deki Kürt-Türk sorununa buraya taşımakla ortalığı karıştırmak kimseye fayda sağlamaz.

Ben her zaman söylediğim gibi Türkiye'de azınlıkta olan Kürt halkının hakkının verilmesidir. Kürt halkı ikinci sınıf muamele görmemesidir" dedi.

BELÇİKA/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN