Birleşik Krallık'tan Ankara saldırısı mesajı: Türkiye ile omuz omuzayız

Birleşik Krallık'tan Ankara saldırısı mesajı: Türkiye ile omuz omuzayız

Ankara'daki terör saldırısının ardından Birleşik Krallık’tan açıklama yapıldı. İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi Richard Moore "Birleşik Krallık bu zor zamanında Türkiye ile omuz omuzadır, terörizmi kesin ve net olarak kınıyorum" ifadesini kullandı.

Ankara İnönü Bulvarı'nı Dikmen Caddesi'ne bağlayan Merasim Sokak'ta, Harp Okulu yakınlarında 3 askeri servisin çıkışı sırasında patlama meydana geldi.

Birleşik Krallık'tan birlik mesajı

Patlamada 28 kişi hayatını kaybederken çok sayıda kişi yaralandı. Ankara saldırısının ardından Birleşik Krallık'tan açıklama geldi. 

"Türkiye ile omuz omuzayız"

İngiltere Ankara Büyükelçisi Richard Moore, Ankara'daki patlamanın ardından açıklamada bulundu. Moore, "Kızılay’dan korkunç bir haber. Olayda hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı, yaralılara acil şifa diliyorum. Birleşik Krallık bu zor zamanında Türkiye ile omuz omuzadır. Terörizmi kesin ve net olarak kınıyorum" ifadesini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN