Cemal Kaşıkçı zehirlenerek öldürüldü iddiası doğru mu? İlaç mı verildi? İşte Cemal Kaşıkçı cinayeti

Cemal Kaşıkçı zehirlenerek öldürüldü iddiası doğru mu? İlaç mı verildi?  İşte Cemal Kaşıkçı cinayeti

Cemal Kaşıkçı zehirlenerek öldürüldü iddiası doğru mu? İlaç mı verildi? Suudi Savcı cinayetle ilgili detaylar da verdi. Bu detaylardan sonra vatandaşlar Kaşıkçı cinayet'inin nasıl işlendiğini araştırmaya başladı. İşte Cemal Kaşıkçı cinayetinin detaylarına ilişkin son dakika haberleri...

Cemal Kaşıkçı zehirlenerek öldürüldü iddiası doğru mu? İlaç mı verildi? Cemal Kaşıkçı cinayeti zehirli iğne ile mi yapıldı? Suudi Arabistan Başsavcılığı, Kaşıkçı'nın öldürülmesi olayı ile ilgili açıklama yaptı. Savcılık ayrıca 5 kişinin idamını istedi. Haberimizde Cemal Kaşıkçı cinayeti ile ilgili son dakika açıklamalarını bulabilirsiniz. 

SUUDİ YETKİLİLER CEMAL KAŞIKÇI ZEHİRLENDİ

Suudi Savcı cinayetle ilgili detayları haber ajansları ile paylaştı. Savcılığa göre Cemal Kaşıkçı'ya öldürücü dozda ilaç verildi. Savcının açıklamasına göre, Hayatını kaybeden Kaşıkçı'nın cesedi parçalandıktan sonra Konsolosluktan çıkartılıp gömüldü. Kaşıkçı'nın cesedini teslim alan yerel işbirlikçinin yaklaşık görüntüsüne ulaşıldığını belirten savcı, "cesedi bulma çalışmaları sürüyor." dedi.  Cemal Kaşıkçı cinayetine karıştığı iddia edilen 5 kişi hakkında ise idam istendi.

PRENS SALMAN'IN DANIŞMANINA SORUŞTURMA

Suudi Savcı, Veliaht Prens Selman'ın danışmanı Kahtani hakkında da soruşturma açıldığını açıkladı.

Başsavcılık, görevden alınan eski Kraliyet Divanı Müsteşarı Suud el-Kahtani'ye yurt dışına çıkma yasağı getirildiğini açıkladı.

"YEREL İŞBİRLİKÇİNİN GÖRÜNTÜSÜNE ULAŞTIK"

Suudi savcı, "Kaşıkçı'nın cesedini teslim alan yerel işbirlikçinin görüntüsüne ulaştık" dedi. 

Suudi savcı, Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesi olayında suçlananlardan birinin, konsolosluktaki kameraları bozduğunu söyledi.

EKİP KURMA EMRİNİ KİM VERDİ?

Suudi Arabistan Başsavcılığı gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesi için ekip kurma emrini de eski istihbarat başkan yardımcısının verdiğini belirtti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN