Cemal Kaşıkçı'nın cesedi nerede? Cesedi konsolosluktan nasıl çıkarıldı?

Cemal Kaşıkçı'nın cesedi nerede? Cesedi konsolosluktan nasıl çıkarıldı?

Cemal Kaşıkçı'nın cesedi nerede? Cesedi konsolosluktan nasıl çıkarıldı? soruları Suudi savcının bu gün yaptığı açıklamadan sonra gündem oldu. Cemmal Kaşıkçı'nin zehirlenerek öldürüldüğünü açıklayan savcılık cesedin konsolosluktan nasıl çıkarıldığını da açıkladı. Peki Cemal Kaşıkçı'nın cesedi nerede? İşte Cemal Kaşıkçı cinayetine dair gelişmeler ve son dakika haberleri...

Suudi savcı Cemal Kaşıkçı cinayeti ile ilgili açıklama yaptı. Peki Cemal Kaşıkçı'nın cesedi nerede? Cesedi konsolosluktan nasıl çıkarıldı? İşte bu konuda da yapılan son dakika açıklamalarını haberimizde bulabilirsiniz. Savcılık Gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın konsoloslukta öldürücü dozda ilaç ile öldürüldüğünü açıkladı. İşte Savcılığın Cemal Kaşıkçı'nın cesedinin nasıl çıkarıldığına dair yaptığı açıklamanın detayları..

Suudi savcılık eski istihbaratçı Ahmed Asiri'nin Cemal Kaşıkçı cinayeti için emir veren isim olduğunu açıkladı. Ahmed Asiri savcılık iddianamesinde cinayeti işleyecek ekibide oluşturan isim. 

18-11/15/cemal-kasikci-cesed-nerede.jpg

CEMAL KAŞIKÇI'NIN CESEDİ KONSOLOSLUKTAN NASIL ÇIKARILDI?

Suudi Savcı cinayetle ilgili detaylar da verdi. Buna göre, Cemal Kaşıkçı'ya öldürücü dozda ilaç verildi.

Suudi Arabistan Genel İstihbarat Başkan Yardımcısı olan Ahmed Asiri Cemal Kaşıkçı'nın katledildiğinin ortaya çıkmasının ardından kraliyet kararnamesiyle görevden alınmıştı.

Suudi Arabistan Başsavcılığı: "Kaşıkçı'nın öldürülmesi için ekip kurma emrini eski istihbarat başkan yardımcısı verdi" dedi.

Suudi Arabistan Başsavcılığı, Kaşıkçı'nın öldürülmesi olayında 5 kişinin idamını istediğini açıkladı

Savcının açıklamasına göre, Hayatını kaybeden Kaşıkçı'nın cesedi parçalandıktan sonra Konsolosluktan çıkartılıp gömüldü.

CEMAL KAŞIKÇI'NIN CESEDİ NEREDE?

Suudi savcı Cemal Kaşıkçı'nın cesedinin konsoloslı-uk binasından parçalanarak çıkarıldığını doğruladı ama Cemal Kaşıkçı'nın cesedinin nerede oolduğuna dair bir bilgi paylaşmadı.

18-11/15/cemal-kasikci-neden-olduruldu.jpg

CEMAL KAŞIKÇI NEDEN KONSOLOSLUĞA GİTTİ?

Konsolosluk binasının önünde bekleyen Kaşıkçı’nın nişanlısı H.A. “Kaşıkçı’yla birlikte geçen cuma günü Suudi Arabistan’ın İstanbul Başkonsolosluğu’na gittiklerini, konsoloslukta evraklar hazırlanmadığı gerekçesiyle haftaya gelmelerinin söylendiğini” anlattı. Nişanlısı “Aynı akşam Londra’ya giden Kaşıkçı’nın daha sonra İstanbul’a döndüğünü ve bilgi almak için aradığı konsolosluktan ‘gelin, evraklar hazırlıyoruz’ diye bilgi verilmesi üzerine yeniden konsolosluğa gittiğini” demişti.

"ÇIKTI BEKLEMEYİN DEDİLER"

H.A., “Bana telefonları verdi, ‘Ben gireceğim, evraklarımı alıp çıkacağım. Bir şey olursa da hemen AK Parti Genel Başkan Danışmanı Yasin Aktay ve Türk Arap Medya Derneği’ne haber verirsin’ dedi. İçeri girdi, birkaç saat haber gelmeyince Yasin Aktay’a, ardından Türk Arap Medya Derneği’ne haber verdim. Şu ana kadar kendisinden haber yok. Henüz bir gelişme yok. Konsolosluktan birileri kapı önünde ‘O zaten çıkmış, burada beklemenize gerek yok’ dedi” diye konuşmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN