Chelsea'den Trump'a imalı yanıt

Chelsea'den Trump'a imalı yanıt

G20'de büyük bir skandala imza atarak kızı için protokol kurallarını ihlal ettiği öne sürülen ABD Başkanı Trump'ın 'Clinton' benzetmesine karşı cepheden imalı bir tepki geldi.

ABD Başkanı Donald Trump, G20 zirvesinde koltuğuna kızı Ivanka Trump'ın oturmasının ardından gelen eleştirilere tepki gösterdi. 'Clinton'ın kızı bunu yapsa medya Chelsea Başkan yazardı' diyen Trump'a Chelsea Clinton'dan cevap geldi.

TARTIŞMA KONUSU OLMAYA DEVAM EDİYOR

ABD Başkanı Trump, G-20 zirvesinde koltuğunu kızı Ivanka Trump’a bırakıp çıktığı gerekçesiyle tartışma konusu olmaya devam ediyor.

Trump, Clinton çiftinin kızı Chelsea’ye gönderme yaparak Twitter’dan “Chelsea Clinton, annesi ülkeyi satarken annesinin koltuğuna oturması istense ‘Yalancı medya’, CHELSEA BAŞKAN diye yazar” diye mesaj attı. Chelsea Clinton ise dün Twitter’dan şöyle yanıt verdi: “Günaydın Sayın Başkan. Asla annem ya da babam benden böyle bir şey istemezdi. Siz ülkeyi mi satıyorsunuz? Umarım öyle değildir.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN